Ludovic Orban: „PSD ne dă lecţii pe sănătate cu minciuni gogonate şi cu fake news-uri”

Ludovic Orban: „PSD ne dă lecţii pe sănătate cu minciuni gogonate şi cu fake news-uri”

Premierul interimar Ludovic Orban a lansat un atac, joi seara, la adresa fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, acuzat că a luat mită.

Orban a spus că nu a urmărit cazul Sorinei Pintea pentru că nu a avut timp să se uite la televizor, însă a criticat PSD și miniştrii care au avut probleme cu legea.

PSD ne dă lecţii pe sănătate cu minciuni gogonate şi cu fake news-uri. Între timp, miniştri PSD, de-a lungul timpului, unul a fost prins că a luat mită şi a renunţat şi e trimis în judecată, Beuran, altul este în cercetare penală, doamna Pintea, conform informaţiilor publice prezentate a fost prinsă în flagrant luând mită. V-am spus aceste elemente pentru a prezenta cine ne dădea nouă lecţii pe sănătate: un om care a fost ministrul Sănătăţii şi care s-a întors director la spital şi care are astfel de obiceiuri, îmi pare rău, dar din punct de vedere al cinstei, al calităţii, îmi pare rău, dar nu poate fi apărat sub nicio formă”, a declarat Ludovic Orban la România TV.

Liderul PNL a adăugat că nu a văzut imaginile cu Sorina Pintea adusă la spital, în urma cărora avocații fostului ministru spun că i-au fost încălcate mai multe drepturi, că a fost expusă în situația în care se află, adusă în cătușe la medic și împinsă de un agent din escortă.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!

e-Gazeta